Toronto dag 1

Geen wekker vandaag, rond half 11 stappen we uit het motel en gaan nog even een paar km terug om wat outletshops te bekijken. De shops blijken niet helemaal wat we er van verwachten maar gelukkig koop ik er toch nog wat…. Rond 12 uur verlaten we Kingston en gaan we op naar onze laatste stop Toronto.

Een rechttoe rechtaan snelweg en een kleine 3 uur later staan we in onze hotel suite op de 47ste!!! verdieping, echt een schitterend uitzicht. Ook de kamer is prima, een wasmachine en droger staan standaard op onze kamer. Ideaal na 3 weken vakantie. Na van het uitzicht genoten te hebben besluiten we naar de CN tower te gaan lopen.

Uitzicht 47ste verdieping

Deze toren is iets hoger dan onze 47 verdiepingen en is gebouwd voor de (tele)communicatie maar al snel tijdens de bouw werd besloten om er ook een toeristische trekje aan te geven met verschillende observatie levels. Wij besluiten de normale toer te nemen (deze gaat niet helemaal tot het hoogste punt) maar omdat het zulk mooi weer is is het ook een beetje heiig en kan je toch toch niet zover kijken.

De lift neemt ons in 57 seconden mee naar boven en daar genieten we van het mooie uitzicht en staan nog even op de glasplaat… Das een cool gezicht als je recht naar beneden kan kijken.
Na hier een tijd te hebben gelopen gaan we weer terug naar het hotel. Net een snelle hap genomen en nu relaxen op de kamer.

CN Tower uitzicht

Morgen naar Niagara Falls en ’s avonds onze persoonlijke KLM contact persoon begroeten in Toronto. We vinden Toronto nu al gezelliger en leuker dan Montreal.

Morgen hebben we vast meer te vertellen.

Groetjes!!