Condeau – chillen in het molenhuis

Op speciaal verzoek voor mijn grote vriend MvdW gaan we toch af en toe een bloggie doen……

Dit jaar geen uren in het vliegtuig maar uren in de auto, wat een ritje van zo’n 7 uur had moet worden werd er uiteindelijk 1 van 8 uur..

Vanmorgen eerst Bob weggebracht naar de BobPassers, toen we eenmaal voor bij de dierenarts reden op de Koog werd hij pas een beetje rustig. Aangekomen op de Parkstraat een opluchtende miaauuw en wat rollies op de lekkere warme vloer betekende voor Bob dat het allemaal goed was en dat we wel weer wegmochten, zijn vakantie was ook begonnen.

Vanaf de Parkstraat nog even stoppen op het Zuideinde om de camera te halen en dan eindelijk rijden, uhmmm oohh nee toch niet. Bankpasje van de gezamenlijke rekening vergeten. Gelukkig reden we nog maar op de Paltrokstraat maar we hadden er toch al weer een tweede leuk rondje van de zaak opzitten. Tot aan Parijs verloopt de reis voorspoedig maar zodra Parijs in zicht komt begint onze vrouwelijke Opel stem te melden dat het toch wel erg druk is in Parijs en dat we rekening moeten houden met dicht op éénrijdend verkeer… Nou dat hebben we geweten.. Alle file bordjes sprongen “aan” op de kaart en we hebben een uurtje kunnen genieten van het asfalt van Parijs… Puffff….

Gelukkig konden we daarna wel weer lekker doorijden en na een bakkie koffie zetten we de laatste etappe in voor vandaag, zoek het kasteel… Na een 35km over een weg met 35 rotondes komen eindelijk de bordjes Condeau aan bo(r)d. Met een kleine detour in het dorpje stoppen we voor het molenhuis… Ja de keuze op de boeking was: “U zit in het kasteel of molenhuis”, maar de keuze werd door het hotel bepaald. En wat we van te voren al voorspeld hadden kwam idd uit, we zitten in het molenhuis :-). Niks mis mee hoor maar kasteel was toch leuk geweest.

Nu even chillen op de kamer en zo lekker gaan dineren, wat dat gaat worden geen idee… De kamer…. Jah.. de kamer… alles is gestoffeerd en erg rood… het heeft een bed en een badkamer… kortom prima maar niet helemaal onze smaak mbt kleur enzo, maar goed we gaan het hier prima redden. (sfeerimpressie te zien op facebook van Marije)

Tot de volgende keer maar weer.