Mine Mine Mine

Gisteren (dinsdag) zijn we naar de MGM studios geweest, hier kan je allerlei Disneyfilm attributen en sets zien, maar er zijn ook rollercoasters en andere attracties.
Wij zijn als eerste in “The Tower of Terror” geweest; een lift in een vervallen hotel die pontaan 13 verdiepingen naar beneden valt. Ik (Wouter) vond het hem helemaal geweldig. Marije ook maar haar maag wat minder, niet dat ze moest kotsen maar wel de hele dag misselijk geweest.
Er was hier ook nog een rollercoaster met muziek van Aerosmith maar deze was helaas dicht.
Bij MGM heb je ook verschillende “echte” shows, zo is er een show van Indiana Jones waar allerlei stunts en scenes uit de film worden na gespeeld. Heel spectaculair en leuk om naar te kijken. Ook hebben ze een show met alleen maar stunts met auto’s en motoren, deze was in 1 woord GEWELDIG, de filmpjes en foto’s laten we snel een keer zien.

Vandaag (woensdag) zijn we naar EPCOT geweest, zoek de afkorting maar weer op via google. Dit is een park wat vooral in het thema staat van leren en de natuur.
Er is een deel van de zee waar je kan praten met Crush (laterrr Dude), en in het aquarium echte Nemo’s kan kijken. Er is een deel land waar je kan vliegen in een hangclyder over een groot deel van Amerika, daarnaast is er een testbaan waarin je als een soort crashtest dummie over een racebaan gaat met zo’n 80/90 km (een aanrader).
Oh ja we hebben onze vakantie nog even uitgebreid met een tripje naar Mars, ik als engineer en Marije als piloot, mocht NASA ooit mensen nodig hebben ze hebben onze telefoonnummers.
Afgesloten met een rondje langs een hoop landen die allemaal hun eigen eettentjes hebben langs een meer. Van Duitse worsten tot Japanse sushi, best wel geinig allemaal we hebben in ieder geval van alles lekker kunnen eten.

Straks (21:30) een plons nemen in het zwembad en morgen gaan we naar Seaworld!! (even geen Disney)

Later Dudes!!!!!!