Busch Gardens

Vandaag (donderdag) naar Busch Gardens in Tampa geweest. Dit park is een kruising tussen Six Flags en Artis. Leuke safariritjes (per treintje, jeep of monorail) en vette achtbanen waarvan er een aantal als meest thrilling getest zijn in Amerika. En 1 daarvan heb ik (Marije) met veel angstzweet bereden! Een achtbaan die je een paar meter stijl omhoog duwt, op het breekpunt even een paar seconden blijft hangen zodat je een duidelijk overzicht krijgt wat je te wachten staat en je dan stijl naar beneden laat vallen (en met stijl, bedoel ik ook echt STIJL!!). Jammer genoeg heeft Wouter niet van deze achtbaan meegenoten maar de Engelsman naast mij voldeed ook aan alle eisen (goede lach en luide brul). Waar Wouter en ik wel samen in zijn gegaan is de houten achtbaan waarvan ik de eerste seconden nog dacht dat dit een kiddieride zou zijn maar waarvan al snel duidelijk was dat ik er niet nog een keer in hoefde. Absolute favoriet van Wouter.

Op 1 of andere manier blijkt Wouter ook een enorme aantrekkingskracht te hebben van water (veel water). Hij krijgt altijd de volle laag terwijl ik relatief droog blijf, zo ook vandaag! De eerste attraktie waar wij in gingen kwam hij doorweekt uit ,door middel van een waterval en een paar golven die hij (speciaal voor mij) heeft proberen tegen te houden. Tegen de tijd dat we het park uitgingen was zijn broek nog altijd niet droog (en dat dames en heren is 6 uur later!)

Na Busch Garden zijn we teruggegaan naar het hotel en plannen gemaakt voor morgen. We hebben toch maar besloten een overnachting te pakken in St Petersburg en Miami te bellen om een dag vroeger in te checken. Morgen mijn dingetje, het Salvador Dali Museum. Ben benieuwd. Wellicht dus geen internetcafe meteen maar zodra we er weer op kunnen laten we zeker weten hoe dat was.

Tot de volgende keer maar weer!