Tampa

Goedemorgen allemaal,

Vandaag zijn we vanuit Orlando naar Tampa gereden, een ritje van zo’n 1,5 uur op een rechte (slechte) snelweg. Na aankomst in het hotel eerst even de boel verkend en we vonden het allebei niet meteen zo gezellig als in Orlando. In Orlando zaten we aan “the strip” een lange winkelstraat met giftshops (heeeel veeeeel giftshops) en met leuke lekkere restaurantjes. Hier in Tampa zit 1 a 2 restaurants en dat is het wel, gelukkig zitten er een paar km verderop wel een paar stripclubs dus toch nog een redelijke buurt.

We zijn ook nog even op tour geweest om een leuke mall te vinden, we dachten dat we wat hadden maar dat was meer de PC hooftstraat van Tampa. Uiteraard wel even rondgelopen en een bakkie gedaan maar daarna maar snel weer naar het hotel gegaan om even te plonsen in het zwembad waar net de zon weg was.

Even voor de buis gehangen en daarna wat gegeten bij het naast gelegen restaurant, ondertussen genietend van een mooie “lightningshow” buiten.. Oh ja als het hier regent; regent het goed en hard, en de bliksem is echt fantastisch om te zien. (volgens mij (Wouter), Marije vind het wat minder). Gelukkig had Judy (de serveerster van het restaurant een pluutje te leen. Deze was echter net als de buurt een beetje shabby, eigenlijk te vies om aan te pakken maar goed, het bespaarde ons een nat pak.)

Morgen gaan we naar ons voorlopig laatste pretpark Busch Gardens (nee niet van de president, maar van de eigenaar van Budweiser), daarna zijn we er nog niet overuit wat te doen, of naar St. Petersburg(Salvador Dali Museum) of al eerder naar Miami gaan om daar de boel te verkennen. U hoort het allemaal zodra wij het ook weten. Voorlopig hebben we dit hotel tm vrijdag geboekt.

Goed dit was het wel weer voor vandaag, tot de volgende keer maar weer…….