1 dag voor vertrek

Hoi allemaal,

Allemaal bedankt voor de prettige vakantie wensen over zowel sms, telefoon, gastenboek, e-mail.
Morgen is het dan zover ik vlieg richting Sydney. Ben ik eindelijk 5 weken verlost van stroomstoringen, seinstoringen en al dat soort ergernissen.

Mijn eerste vlucht gaat van Schiphol naar Maleisië, Kuala Lumpur. Daar land ik ‘s morgens in de vroegte en ga ik pas ‘s avonds om kwart voor negen weer weg, dus ik heb de hele dag de tijd om daar de stad een beetje te bekijken. De stad Kuala Lumpur schijnt heel mooi te zijn en ze hebben daar twin-towers die er nog wel staan, dus zal mij benieuwen allemaal.

Amsterdam-Kuala Lumpur is ongeveer 12 uur vliegen, lange zit maar er zitten ongeveer 26 computerspelletjes in de stoel voor me en ook nog eens een boel tv zenders dus dat zal wel allemaal goed komen. Verder hoop ik wat te slapen onderweg aangezien ik daar ‘s morgens aan kom en nog de hele dag door moet komen.

Daarna vlieg ik vanaf Kuala Lumpur richting Sydney om daar ook ‘s morgens vroeg weer aan te komen, daar zie ik Jorrit en zullen we in Sydney in een hostess zitten t/m het weekend, daarna gaan we een auto huren om de wijde wereld in te trekken.

De eerste week dus voldoende de tijd om Sydney te bekijken, Jorrit zijn verjaardag te vieren, nog even een mooie auto uitzoeken, de toerist uithangen etc etc..

Goed ga me spullen maar even verder inpakken, ik zal jullie missen maar over 5 weken kunnen we alles weer inhalen.

Groetjes,
Wouter