Auto gekocht

Gisteren een auto gekocht, een Ford Falcon uit 1987. Ziet er heel goed uit en heeft zelfs stuurbekrachtiging. Echt een topper, zal nog wel even een foto maken als we on the road zijn.
Het zal alleen wel even wennen worden als ik links moet rijden.
Pap ik zal wel even kijken voor een model van die auto. Neem aan dat ze die wel hebben. En anders print ik de foto wel voor je uit

Gisteren ook naar het olympisch park geweest, mmmm dat is niet echt een topper als je er niks hebt te zoeken, maar oke dat weet ik weer voor de volgende keer, wel wat leuke foto’s van het park genomen. Maar de tour er heen was wel aardig eerst de halve Paramatta river afgevaren, dat is de rivier die dwars door Sydney heen loopt. Terug met de trein dus heb zowat heel Sydney nu wel gezien.

Donderdag ben ik naar de dierentuin geweest, heel leuk allemaal maar net als in Nederland, alleen soms met wat andere dieren.
Foto’s binnenkort online, en ja Marco ook koala’s en kanga’s.

Voor de rest lekker de toerist uitgehangen, zit ook in een hostel nu een erg mooi en netjes hostel. Dus dat is wel lekker , hoewel ik er alleen maar slaap en douche maar oke.

Verder zijn we van plan om morgen(zondag) of anders maandag te gaan reizen richting Cairns. De eerste stop zal zijn byron bay, net onder Brisbane, de rest van de trip tot Cairns zien we wel waar we uitkomen, het is daar nu ongeveer 28 graden en het zeewater is 25 graden, een stukkie beter als hier in sydney. Het is hier wel mooi weer ongeveer 20 graden, maar er staat nogal wat wind wat het wat kouder maakt. Je ziet ook meteen wie er toerist is en wie niet, Aussies lopen in winterkleding en wij lopen in een kortebroek en een t-shirt, of in ieder geval een t-shirt.

Vanavond Australie tegen Nieuw Zeeland(rugby), dat is het hetzelfde als Nederland Duitsland dus dat zal leuk worden hier.
Ik heb gisteren uitleg gehad hoe het spelletje rugby werkt dus ik kan er nog normaal naar kijken ook.

Verder is alles perfect hier.

Groetjes,
Wouter